Com funciona

25 anys

L’ATM fa 25 anys, l’ATM T-joc!

L’ATM ha dissenyat un joc commemoratiu dels 25 anys de l’ens. A partir de preguntes en mode concurs, es vol donar a conèixer la història, diverses curiositats i alguns aspectes tècnics del transport públic metropolità.

Bases

1 premi al mes durant 5 mesos

El joc constarà de 5 partides (entre març i juliol) i cada una d’elles es jugarà durant una única setmana al mes (de dilluns a divendres).

Cada partida constarà de 3 preguntes diàries a respondre fins a les 12h de la nit. L’endemà es publicaran les respostes correctes i podràs consultar la teva puntuació i classificació.
La rapidesa de la resposta es tindrà en compte en la puntuació!

Premis

Guanya un passi d’un any al transport públic integrat!

Cada partida es tancarà al final del mes amb un recompte de puntuacions i una persona guanyadora, que no podrà optar al premi de cap altra partida, però si a un premi final.

Juga fins al final!

Si ets constant i jugues les 5 partides podràs optar al premi de la puntuació més alta acumulada de les 5 edicions, encara que no hagis estat la persona guanyadora de cap de les 5 partides. En cas que això passi, obtindràs el mateix premi que les persones que guanyen una edició, és a dir, un passi d’un any al transport públic integrat. Si pel contrari, ja havies guanyat una de les 5 partides, el premi per a la millor puntuació global serà una menció especial.

T’hi atreveixes?
Puja al joc del transport públic, juga i guanya!